Продавець ТОВ "СРП" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
55 відгуків
ТОВ "СРП"
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Вівторок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Середа
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Четвер
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Пʼятниця
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
ТОВ "СРП"
Менеджер ТОВ СРП
Виборзька вулиця, 29А, Запоріжжя, Україна
info@tov-srp.com+380979871357+380979871357

Лактоза харчова в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кг

390 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000375 -1
Лактоза харчова в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кг
Лактоза харчова в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кгВ наявності
390 ₴/кг
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Рег. номер CAS: 63-42-3

Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок

Час роботи:

Пн-Пт 8:00 - 21:00,

Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00

Лактоза або молочний цукор (від лат. lac «молоко») С12H22O11 — вуглевод групи дисахаридів, що міститься в молоці та молочних продуктах. Молекула лактози складається із залишків молекул глюкози та галактози.

Властивості типові для дисахаридів та альдоз: утворює озазони, відновлює фелінгову рідину, у кислому середовищі гідролізується до глюкози та галактози.

У сильнолужному середовищі дає складну суміш продуктів ізомеризації, перегрупування та розкладання, в м'яких умовах (1-3 M NaOH) основним продуктом є продукт ізомеризації лактози – лактулоза.

Одержують лактозу із молочної сироватки.

Застосовують для приготування живильних середовищ, наприклад, при виробництві пеніциліну. Використовують як допоміжну речовину (наповнювач) у фармацевтичній промисловості і як сировину у виробництві лактулози, що використовується як осмотичний проносний.

Велика кількість лактози (близько 85%) міститься у дитячих молочних сумішах.

Незважаючи на вживання лактози з лікувальною метою, у деяких людей лактоза не засвоюється і викликає порушення в роботі травної системи, у тому числі діарею, болі та здуття живота, нудоту і блювання після вживання молочних продуктів. У цих людей відсутній або виробляється недостатньо фермент лактаза. Призначення лактази - розщеплення лактози на її частині: глюкозу і галактозу, які потім абсорбуватися тонкою кишкою. При недостатній функції лактази, лактоза залишається в кишечнику у вихідному вигляді та зв'язує воду, що спричиняє діарею. Крім того, кишкові бактерії викликають бродіння молочного цукру, внаслідок чого відбувається здуття живота.

Непереносимість молочного цукру досить поширена. Так, у Швеції та Данії непереносимість лактози зустрічається приблизно у 3% дорослих осіб, у Фінляндії та Швейцарії - у 16%, в Англії - у 20-30%, у Франції - у 42%, а в країнах Південно-Східної Азії та у афроамериканців у США - майже у 100%. Непереносимість лактози часто зустрічається серед корінного населення Африки, Америки та низки країн Азії. Вона пов'язана з відсутністю у цих регіонах традиційного молочного тваринництва. Наприклад, у племенах масаїв, фулані та тассі в Африці вирощують молочну худобу, і у дорослих представників цих племен непереносимість лактози зустрічається відносно рідко.

Основні
ВиробникCAS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 390 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner