Продавець ТОВ "СРП" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
57 відгуків
ТОВ "СРП"
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Вівторок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Середа
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Четвер
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Пʼятниця
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
ТОВ "СРП"
Менеджер ТОВ СРП
Виборзька вулиця, 29А, Запоріжжя, Україна
info@tov-srp.com+380979871357+380979871357

Стеаринова кислота в мішках 25кг

2 750 ₴/мішок

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000087-25
Стеаринова кислота в мішках 25кг
Стеаринова кислота в мішках 25кгВ наявності
2 750 ₴/мішок
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Стеарінова кислота (октадеканова кислота) — одноосновна карбонова кислота аліфатичного ряду

Рег. номер CAS: 57-11-4
Рег. номер EINECS: 200-313-4

Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок

Час роботи:

Пн-Пт 8:00 - 21:00

Сб-Нд 9:00 - 18:00

Обід з 12.00 до 13.00

Стеаринова кислота (тривіальна назва), цетилоцтова або н-октадеканова кислота (англ. octadecanoic acid)- одноосновна карбонова кислота аліфатичного ряду, що має при кімнатній температурі вид безбарвних кристалів, добре розчинних у діетиловому ефірі і не розчинних у воді.

Стеаринова кислота - це насичена жирна кислота, одна з найпоширеніших у природі жирних кислот. Входить у вигляді гліцеридів до складу ліпідів, насамперед тригліцеридів (жирів) тваринного походження, також входить до складу більшості тваринних жирів і, у меншій кількості, багатьох рослинних олій. Молекулярна маса 248,48 г/моль, густина 0,94 г/мл, Температура плавлення стеаринової кислоти становить 69,6 0С, а температура кипіння – 376,1 0С. Основним промисловим способом отримання стеаринової кислоти є вилучення її з стеарину — продукту гідролізу жирів під час виробництва мила.

Стеаринова кислота входить до складу фармацевтичних препаратів, що використовується як компонент пластичних мастил.

У косметиці стеаринова кислота використовується як стабілізатор суміші та емульгатора при виготовленні косметичних кремів і лосьйонів, а також у миловаренні як загусник, роблячи мило твердим і матовим. При виробництві мила часто застосовується сіль стеаринової кислоти, що володіє гарною миючою властивістю.

Cтеаринова кислота застосовується в харчовій промисловості як харчова добавка — емульгатор, стабілізатор піни, глазурувальник і піногасник, що має індекс «E570 Жирні кислоти». Стеаринова кислота також застосовується при виробництві свічок та гуми (для надання більшої пластичності та однорідності), пластичних мастил та при виробництві стеарину (зазвичай у суміші з пальмітинової та/або олеїнової кислотами).

Основні
ВиробникCAS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 750 ₴/мішок

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner