Кокамид DEA (кокамід діетаноламін).
Рег. номер CAS: 271-657-0
Рег. номер EINECS: 203-868-0
Кокамід ДЕА (Cocamide DEA) – це поверхнево-активна речовина (ПАР). Являє собою жовту в'язку рідину, яку отримують з кокосової олії. Застосовується як піноутворююча добавка, регулятора в'язкості в милах, шампунях, пінах для гоління та ін. Іншими словами, кокамід ДЕА посилює дію інших ПАР.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | CAS |