3 750 ₴/мішок
Показати оптові ціни
Бурштинова кислота (бутандіова кислота, хімічна формула - C4H6O4 або НООС-СН2-СН2-СООН) - слабка хімічна органічна кислота, що відноситься до класу карбонових кислот.
Рег. номер CAS: 110-15-6
Рег. номер EINECS: 203-740-4
Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок
Час роботи:
Пн-Пт 8:00 - 21:00,
Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00
Бурштинова кислота використовується в аналітичній хімії, а також у хімічному синтезі для отримання пластмас, смол та лікарських препаратів.
У харчовій промисловості використовується як підкислювач, відома також як харчова добавка E363. Міститься у невеликих кількостях у багатьох рослинах, бурштині. Стимулює зростання та підвищує врожай рослин, прискорює розвиток кукурудзи.
У лікарських препаратах бурштинова кислота застосовується як активна речовина як метаболічний засіб, що покращує метаболізм і енергозабезпечення тканин, що зменшує гіпоксію тканин. При впливі сукцинату та гіалуронової кислоти на клітини шкіри досягається омолоджуючий ефект редермалізації.
Основні | |
---|---|
Виробник | CAS |