Продавець ТОВ "СРП" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
58 відгуків
ТОВ "СРП"
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Вівторок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Середа
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Четвер
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Пʼятниця
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
ТОВ "СРП"
Менеджер ТОВ СРП
Виборзька вулиця, 29А, Запоріжжя, Україна
info@tov-srp.com+380979871357+380979871357

Моноетаноламін "МЕА" (Етаноламін) в бочках 200л

22 000 ₴/бочка

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000068-200
Моноетаноламін "МЕА" (Етаноламін) в бочках 200л
Моноетаноламін "МЕА" (Етаноламін) в бочках 200лВ наявності
22 000 ₴/бочка
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Моноетаноламін (2-аміноетанол, МЕА, 2-аміно-1-етаноламін, етаноламін, спирт аміноетиловий)

Рег. номер CAS: 141-43-5
Рег. номер EINECS: 205-483-3

Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок

Час роботи:

Пн-Пт 8:00 - 21:00

Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00

Моноетаноламін (МЕА) – органічна речовина, одержувана шляхом взаємодії таких хімічних елементів, як аміак та окис етилену. Речовина характеризується як тягуча масляниста рідка основа, здатна добре розчинятися у водних розчинах. Вода успішно нейтралізує горючість МЕА, яка є досить вираженою відмінністю цієї речовини. Розглянутий компонент відрізняється набором лужних властивостей.

Зазначена речовина за рахунок лужних властивостей була високо оцінена у напрямку косметичної промисловості. Компонент можна зустріти у складі новомодних без фарб. Моноетаноламин (МЕА) включається в поєднання активних інгредієнтів барвників для волосся, а іноді засобів для хімічної завивки, тому що цей елемент відмінно справляється із завданнями формування потрібного пігменту, виконуючи роль замінника звичного лужного компонента.

Також цей інгредієнт можна виявити у малих концентраціях у таких косметичних засобах:

  • Стайлінги для укладання волосся;
  • Гелі, піни для купання;
  • Лосьйони для вмивання та миття рук.

Як правило - це продукти без лужної основі, де на заміну поверхнево-активному компоненту вибирається МЕА.

Основні
ВиробникCAS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 22 000 ₴/бочка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner