Продавець ТОВ "СРП" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
59 відгуків
ТОВ "СРП"
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Вівторок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Середа
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Четвер
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Пʼятниця
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
ТОВ "СРП"
Менеджер ТОВ СРП
Виборзька вулиця, 29А, Запоріжжя, Україна
info@tov-srp.com+380979871357+380979871357

Кокамідопропил 45 (бетаїн, лаурамідопропилбетаїн) в бочках 200л

15 400 ₴/бочка

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000365-200
Кокамідопропил 45 (бетаїн, лаурамідопропилбетаїн) в бочках 200л
Кокамідопропил 45 (бетаїн, лаурамідопропилбетаїн) в бочках 200лВ наявності
15 400 ₴/бочка
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Кокамідопропіл бетаїн є амфотерною поверхнево-активною речовиною. Він має гарне піноутворення і очищення.

Рег. номер CAS: 107-43-7

Рег. номер EINECS: 203-490-6

Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок

Час роботи:

Пн-Пт 8:00 - 21:00

Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00

Cocamidopropyl Betaine сумісний з багатьма аніонними поверхнево-активними речовинами, катіонними поверхнево-активними речовинами, неіонними поверхнево-активними речовинами.

Cocamidopropyl Betaine широко використовується в удосконаленому шампуні, рідкій ванні, дезінфікуючі засоби для рук, піна-миючий засіб та побутові миючі засоби; Більше того, Cocamidopropyl Betaine – препарат м'якого дитячого шампуню. Його можна використовувати для виробництва продуктів для догляду за новонародженими; У засобах для догляду за шкірою та волоссям Cocamidopropyl Betaine – відмінний пом'якшувальний кондиціонер; Cocamidopropyl Betaine також широко використовується в якості детергентів, змочують агентів, загусників, антистатиків та бактерицидів.

Завдяки відмінному очищенню, кондиціювання, антистатичним характеристикам та гарному регулюванню в'язкості, Cocamidopropyl Betaine 30 широко використовується у виробництві наших продуктів щоденного використання. Він стабільний у широкому діапазоні значень рН, водночас із дуже низьким подразненням шкіри та очей. Cocamidopropyl Betaine, доданий у шампунь, чудово працює разом з іншими інгредієнтами, з явно покращеними ефектами кондиціювання та потовщення.

Cocamidopropyl Betaine можна використовувати для приготування особистих миючих засобів, таких як шампунь, бульбашкова ванна, засіб для чищення і т. д. В якості свого роду м'якого модифікатора, Cocamidopropyl Betaine особливо підходить для захисту дитини.

Основні
ВиробникCAS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15 400 ₴/бочка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner