Продавець ТОВ "СРП" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
58 відгуків
ТОВ "СРП"
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Вівторок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Середа
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Четвер
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Пʼятниця
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
ТОВ "СРП"
Менеджер ТОВ СРП
Виборзька вулиця, 29А, Запоріжжя, Україна
info@tov-srp.com+380979871357+380979871357

Яблучна кислота у zip-пакетах 1кг та у мішках 25кг

390 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000396-1
Яблучна кислота у zip-пакетах 1кг та у мішках 25кг
Яблучна кислота у zip-пакетах 1кг та у мішках 25кгВ наявності
390 ₴/кг
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Рег. номер CAS: 6915-15-7

Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок

Час роботи:

Пн-Пт 8:00 - 21:00,

Сб-Нд 9:00 - 18:00

Обід з 12.00 до 13.00

Яблучна кислота (оксіянтарна кислота, хімічна формула - C4H6O5 або НООС-СН2-СН(ОН)-СООН) - слабка хімічна органічна кислота, що відноситься до класу граничних карбонових кислот.

За стандартних умов яблучна кислота — це двоосновна карбонова оксикислота, що є кристалічною речовиною без кольору і запаху.

Солі та складні ефіри яблучної кислоти називаються малатами.

Вперше виділено шведським хіміком Карлом Вільгельмом Шееле у 1785 році із соку незрілих яблук.

В 1787 Антуан Лавуазьє запропонував для речовини назву acide malique, що походить від латинського слова mālum - назви рослин роду «Яблуня».

Яблучна кислота є безбарвними гігроскопічними кристалами, добре розчинними у воді, етиловому спирті і діетиловому ефірі.

Існує у двох енантіомерно чистих формах та у вигляді рацемічної суміші.

Яблучна кислота міститься в незрілих яблуках, винограді, горобині, барбарисі, малині, апельсині, мандарині, лимоні та ін.

У рослинах махорки та тютюну міститься у вигляді хімічної сполуки з нікотином. У природі переважає l-форма яблучної кислоти.

У цитрусових, вирощених в органічному сільському господарстві, міститься більше яблучної кислоти, ніж у фруктах, вирощених у традиційному сільському господарстві.

Яблучна кислота є проміжним продуктом циклу трикарбонових кислот та гліоксилатного циклу. У циклі Кребса l-яблучна кислота утворюється шляхом гідратації фумарової кислоти і далі окислюється коферментом НАД+ у щавлевооцтову кислоту.

Застосовується як харчова добавка Е296 природного походження при приготуванні прохолодних напоїв та кондитерських виробів.

Також застосовується у медицині.

Основні
ВиробникGMP
Інформація для замовлення
  • Ціна: 390 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner