Продавець ТОВ "СРП" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
57 відгуків
ТОВ "СРП"
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Вівторок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Середа
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Четвер
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Пʼятниця
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
ТОВ "СРП"
Менеджер ТОВ СРП
Виборзька вулиця, 29А, Запоріжжя, Україна
info@tov-srp.com+380979871357+380979871357

Желатин в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кг

750 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000634-1
Желатин в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кг
Желатин в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кгВ наявності
750 ₴/кг
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Рег. номер CAS: 9000-70-8

Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок

Час роботи:

Пн-Пт 8:00 - 21:00,

Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00

Желатин (фр. gélatine, від лат. gelātus "заморожений", "застиглий"; менш поширена форма: желатину) - безбарвний або жовтуватий відтінок, що має частково гідролізований білок колаген, прозора в'язка маса, продукт переробки (денатурації) сполучної тканини тварин.

Залежно від сировини та цілей застосування має різні торгові назви: кролячий, мездровий (шкірний), пергаментний, кістковий, риб'ячий (осетровий), столярний (кістковий) тощо. Спосіб вилучення желатину з кісток розробив французький хімік Жан Дарсе (1725— 1801) для використання його як дешевого продукту харчування у благодійних установах.

Желатин застосовують у виробництві:

  • харчових продуктів (желатин харчовий);
  • фотоматеріалів (див. фотографічний желатин);
  • фармацевтичних лікарських форм - як матеріал для виготовлення капсул, компонент поживних сумішей та середовищ, а також як компонента плазмозамінних засобів, діагностичних засобів;
  • ремісничих та художніх виробів з деревини, шкіри,текстилю як клею;
  • живопису - поверхневе проклеювання дощок, полотна, паперу, левкас, клейовий грунт, емульсійний грунт;
  • книг - проклеювання книжкового блоку, наклейка шкіри, тканини та інших матеріалів при виготовленні твердої палітурки книги;
  • газет, журналів, грошей (входить до складу деяких друкарських фарб);
  • водорозчинних оболонок для таблеток пральних та посудомийних машин, оболонок пейнтбольних куль;
    косметики;
  • матеріалу для балістичних випробувань (балістичний желатин)

Желатин харчовий (іноді желатину харчова) застосовується при виготовленні холодців, заливних, желе, бланманже, та деяких видів десертів (тортів, цукатів, цукерок); у харчовій промисловості використовується при виробництві йогуртів, жувальної гумки тощо. п. Найбільш поширений загусник у домашній кулінарії.

Виготовляється та зберігається у сухому вигляді у формі тонких пластин або порошку.

Застосовується також для виготовлення клею, фотоматеріалів, капсул ліків та як самостійнийліки.

При виробництві харчових продуктів замість желатину можуть використовуватися рослинні желеутворювачі:
Пектін
Агар-агар

Основні
ВиробникCAS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 750 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner