Продавець ТОВ "СРП" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
59 відгуків
ТОВ "СРП"
Графік роботи
  • Понеділок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Вівторок
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Середа
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Четвер
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Пʼятниця
    08:0018:00
    12:0013:00
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
ТОВ "СРП"
Менеджер ТОВ СРП
Виборзька вулиця, 29А, Запоріжжя, Україна
info@tov-srp.com+380979871357+380979871357

Натрію альгінат Е401 в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кг

1 000 ₴/кг

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 000377 -1
Натрію альгінат Е401 в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кг
Натрію альгінат Е401 в zip-пакетах 1кг та в мішках 25кгВ наявності
1 000 ₴/кг
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
+380 (97) 987-13-57
Відділ продажу
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Рег. номер CAS: 128-37-0

Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок

Час роботи:

Пн-Пт 8:00 - 21:00,

Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00

Альгінат натрію в класифікації харчових добавок проходить під назвою Е401 і є сіль альгінової кислоти. Вона поставляється для реалізації у вигляді порошку, колір якого здатний змінюватись в залежності від особливостей сировини від кремового кольору до світло-коричневого відтінку.

Склад добре розчиняється у воді, що в сукупності з його корисними властивостями для шкірного покриву, знайшло широке застосування на косметичній ниші. Фахівці пропонують людям із проблемною шкірою маски на його основі, щоб відновити енергетичний баланс.

Висока популярність засобу обумовлюється тим, що подібні препарати відмінно утримують вологу, володіючи стабілізуючим і желюючим ефектом. Технологи з харчової промисловості теж високо оцінили такі можливості суміші, взявши її на озброєння.

Добувається широко застосовуваний порошок із бурих чи червоних водоростей. Вони в достатку ростуть на території морської частини Індонезії та Філіппін. При цьому виробничі потужності з їхньої переробки розкинулися здебільшого в Китаї, Японії, Франції та Америці. Причому в азіатських країнах застосування концентрату найчастіше пов'язане саме з індустрією краси, оскільки на альгінатні кошти там останні п'ять років попит зберігається просто неймовірним.

Світ дізнався про корисні якості складових водоростей вже досить давно. Історія, якщо опустити згадку у давнину, коли рослини використовувалися знахарями, сягає корінням у сімдесяті роки минулого століття. Саме тоді науковці намагалися відшукати безпечне з'єднання, яке б взяло на себе обов'язок виводити радіонукліди та солі важких металів із тканин внутрішніх органів.

За основу для лабораторних випробувань було взято бурі водорості. Провівши ряд тестів, відповідальні за експеримент співробітники дійшли висновку, що на той момент навряд чи можна було знайти щось більш дієве для протистояння наслідкам радіаційного опромінення, ніж альгінат на основі натрію.

Вже набагато пізніше, коли люди почали цікавитись хімічним та енергетичним складом добавок, дослідили провели додаткове тестування. Їхні відгуки підтвердили, що представлений концентрат як харчова добавка не несе значної загрози для здоров'я людини.

Єдиним попередженням тут виступило дотримання суворого денного дозування. Перевищувати розрахунок за принципом: 50 мг на 1 кг ваги не варто з міркувань особистої безпеки.

Незважаючи на те, що придбати альгінат вийде у вільному доступі в аптеці для процедур, що омолоджують, у харчовій промисловості його використовують куди набагато у великих масштабах.

Найголовнішою місією, яку поклали на суміш, вважається функція загусника, що стало можливим завдяки структурі гелеутворення. Зустріти згадку Е401 можна на етикетках таких продуктів:

  • консервованих грибів
  • консервованих овочів
  • плавлених сирків
  • соусах
  • м'ясних консервів
  • солодощах на кшталт морозива чи багатокомпонентних десертів
  • хлібобулочні вироби.

Іноді навіть стандартний рецепт приготування сиру вдома не обходиться без цієї добавки природного походження.

Також за допомогою Е401 технологи освітлюють соки або роблять безалкогольними мутними напої. Навряд чи якийсь аналог повністю синтетичного походження здатний похвалитися такою високою результативністю за умови майже нульової шкідливості.

За рахунок одразу кількох особливих властивостей добавка тепер стала практично найкращим другом працівників косметологічних центрів. Інструкція до крему омолоджувального або вологоутримуючого спектру дії з великою ймовірністю буде містити саме цей головний інгредієнт.

Навіть якщо просто зробити маску в домашніх умовах, виконавши змішання пропорцій правильно, вже через кілька процедур вдасться домогтися видимого ефекту. Відбувається це за рахунок наступних особливостей впливу на шкірний покрив:

  • активізація захисного бар'єру
  • регуляція водного балансу
  • Утримання вологи
  • тонізація
  • Антистресова терапія
  • зміцнення колагенових волокон
  • регулювання обміну речовин
  • Стабілізація роботи сальних залоз
  • Підвищення тонусу підшкірного шару.

Найзручніше використовувати всі корисні якості засобу як маску. Причому тут не має значення, який тип шкіри у клієнта. Навіть людям із ознаками старіння шкіри дозволяється використовувати подібну терапію для заморожування втрати краси. Але найчастіше їх призначають підліткам або просто людям, які роками страждають через проблемну шкіру без можливості підібрати грамотний догляд на постійній основі.

Придбати порошок вдасться в аптечних мережах без рецепту чи спеціалізованих магазинах. Найкраще розводити його спеціальним розчинником-сироваткою. Але якщо під рукою немає такої рідини, то згодиться навіть просто тепла вода.

Далі необхідно нанести суміш рівним шаром у тому місці, яке найбільше потребує відновлення. Відразу після нанесення на зоні утворюється повітронепроникна плівка, яка покликана зафіксувати контури обличчя чи тіла, залежно від обраної ділянки обробки.

Як тільки встановлений час вийде, плівку можна видаляти. В результаті споживач отримує яскраво виражений ефект ліфтингу. Відбувається це за рахунок того, що багато нерівностей шкіри згладжуються. Працює ефект навіть у випадках, коли потрібно позбутися зморшок на шиї, в області чола чи носогубної складки.

Цінують косметологи натрієвий альгінат і через те, що він вміє структурувати рідкий розчин, додаючи необхідної для певної процедури в'язкості. Дещо тягуча консистенція ідеально підходить для утворення гелів незворотного типу. Ця властивість застосовується для створення продуктів категорії побутової хімії на зразок виробництва шампунів, вже готових кремів та мильних розчинів для інтимної гігієни.

На користь безпеки гроші говорить хоча б те, щоб у багатьох країнах його застосовують після минулих численних перевірок на безпеку, якість і латентні ризики для організму. Додатковою перевагою тут є відсутність алергенних якостей, чим не здатна похвалитися добра половина інших харчових добавок.

Навіть у разі потрапляння на слизову оболонку жодних негативних наслідків для постраждалого не залишиться. Єдиним відносним недоліком тут виступає здатність альгінату скорочувати всмоктування корисних мікроелементів у кишечнику. Це призводить до дефіциту мінералів, що сприяє збоям роботи органів травного тракту. Щоб уникнути цього, достатньо дотримуватись добової норми та дотримуватися принципів здорового способу життя.

Основні
ВиробникCAS
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 000 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner