490 ₴/кг
Показати оптові ціниРег. номер CAS: 147-71-7
Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок
Час роботи:
Пн-Пт 8:00 - 21:00,
Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00
Винна кислота (L+) C4H6O6 – двоосновна оксикислота.
Винна кислота - поширена природна сполука. У значній кількості вона міститься у кислому соку багатьох фруктів, наприклад, у виноградному соку. Також в наявності Винна кислота DL.
Застосування
Винна кислота (L+) широко використовується в різних галузях харчової промисловості при виробництві харчових продуктів для їх підкислення, як консервант, для слабоалкогольних продуктів (харчова добавка E334) та ін.
Крім того, винна кислота (L+) — використовується як дозвільний агент та фармацевтична проміжна ланка.
Винна кислота (L+) використовується в медицині, в аналітичній хімії для виявлення альдегідів, цукрів та ін. Солі винної кислоти (тартрати) використовуються в медицині, при фарбуванні тканин та ін.
Відомі три стереоізомерні форми винної кислоти: D-(−)-енантіомер, L-(+)-енантіомер та мезо-форма (мезовинна кислота)
Основні | |
---|---|
Виробник | CAS |