Натрій триполіфосфат харчовий, натрію пірофосфат, натрію фосфат піро
Рег. номер CAS: 7601-54-9
Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок
Час роботи:
Пн-Пт 8:00 - 21:00,
Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00
Фосфати натрію - це широкий термін, який відноситься до численних комбінацій натрію (солі) та фосфату (неорганічна, солеутворююча хімічна субстанція). Пірофосфат натрію часто використовують як добавку під час виробництва оброблених харчових продуктів. Натрій фосфорнокислий (фосфат) 4-заміщений також є інгредієнтом багатьох домашніх продуктів та ліків. Для деяких людей пірофосфат натрію можна використовувати для підготовки кишечника до колоноскопії.
Фосфат натрію можна знайти у фаст-фуді, м'ясі, обробленому консервованому м'ясі, консервах тунця, хлібобулочних виробах та інших харчових продуктах. Ця харчова добавка виконує різні функції:
Купують пірофосфат натрію також щоб зробити своєрідну закваску. Ця закваска допомагає тесту підніматися в комерційно приготованих тортах, хлібах і торт-сумішах.
Натрію фосфат емульгуючий засіб. Воно діє як стабілізатор, щоб зберігати суміш олії та води у певних видах їжі, наприклад, плавленому сирі.
Натрію фосфат врівноважує рівень pH в обробленій їжі, стабілізує баланс між кислотністю та лужністю, продовжуючи термін зберігання та покращуючи смак.
Харчові продукти з природним фосфатом натрію: горіхи та бобові, м'ясо, риба, птах, яйця.
Харчові продукти, в яких може бути доданий фосфат натрію: в'ялене м'ясо, гастрономічне м'ясо, фастфуд, оброблені продукти, такі як готові до вживання страви, комерційно приготовлені хлібобулочні вироби та суміші для тортів, консервований тунець
Фосфат натрію природно знаходиться у багатьох продуктах харчування. Його також додають у продукти, щоб зберегти свіжість, змінити текстуру та досягти інших ефектів. Фосфат натрію вважається безпечним FDA, але його слід уникати певним категоріям людей, у тому числі із захворюваннями нирок.
Основні | |
---|---|
Виробник | CAS |