Рег. номер CAS: 37220-17-0
Залиш позитивний відгук та отримай 20,00 грн на мобільний рахунок
Час роботи:
Пн-Пт 8:00 - 21:00,
Сб-Нд 9:00 - 18:00
Обід з 12.00 до 13.00
Конжакова камедь – відомий у всьому світі натуральний загусник, який отримують з кореня конжака (рослини роду Amorphophallus). Гелеутворюючі властивості Камеді забезпечуються за рахунок міститься в ній глюкоманнана (100%-ого харчового волокна). Принципова відмінність і видатна характеристика конжаковой Камеді – її неймовірна ступінь в'язкості. Ще одним дуже актуальним сьогодні перевагою є те, що конжак містить в собі мінімум калорій і велика кількість дієтичного волокна. А значить, його можна і потрібно використовувати в низькокалорійному харчуванні.
Конжакова камедь e425 використовується для приготування соусів, в низькокалорійних десертах, для виробництва скляної локшини та інших східних продуктах в якості сполучної форм. Конжакова камедь е425 може використовуватися в якості загусника, желирующего агента, структуроутворювача і сполучного в кондитерських виробах, за своїми загущающим і желирующим властивостями конжакова камедь знаходиться між гуарової і ксантанової камеддю. Її можна використовувати в якості замінника жиру в нежирних м'ясних продуктах. Коньяк допомагає надати бажану текстуру пудингам, напоям, желе та йогуртам.
Конжакова камедь також може використовуватися як замінник жиру в м'ясних продуктах з низьким вмістом жиру. Він широко використовується у фармацевтичній промисловості в засобах для схуднення і регулювання стільця, в якості сполучного речовини в таблетках.
Камедь конжака (36000) виробляється з рослини конжак і являє собою дрібний порошок білого або світло-жовтого кольору без запаху. Його в'язкість становить близько 36000 МПа.C. Цей продукт часто використовується як веганський замінник желатину і використовується в різних популярних азіатських фруктових желейних закусках. Він практично не має смаку і цінується більше за свою консистенцію. Добре розчинний у гарячій воді, помірно розчинний у холодній (набухає); не розчиняється в органічних розчинниках.
Технологічні функції Камеді Конжака е425: загусник, желюючий агент, стабілізатор, таблетуючий агент.
Конжакова камедь e425 диспергується в холодній і гарячій воді з утворенням високов'язких розчинів з рН 4,0...7,0. Розчинність підвищується при нагріванні і перемішуванні. Легке подщелачивание розчину призводить до утворення термостійкого гелю, який не тане навіть при тривалому нагріванні.
Отримання Конжакової камеді відбувається з корнеклубної рослини Amorphophallus konjac gum містять до 75% сухої речовини. Трирічні корнеклубни вагою понад кілограм нарізають, сушать, подрібнюють і просівають, борошно піддають набухання у воді, обробляють вапняним молоком і проціджують. Глюкоманнан осаджують з фільтрату спиртом і сушать. Коньяк - це різновид багаторічної трав'янистої рослини сімейства ароїдних, яке має багатовікову історію вирощування в південно-західних і середньозахідних регіонах Китаю.
Основним компонентом коньяку є глюкоманнан - продукт з низькою калорійністю, низьким вмістом білка і високим вмістом харчових волокон, що містить дюжину амінокислот і мікроелементів, необхідних людському організму.
Він також володіє безліччю фізичних і хімічних властивостей, таких як розчинність у воді, загусання, стабільність, спливання, гелеутворення, плівкоутворення, склеювання і т.д. таким чином, коньяк є одночасно натуральним продуктом здорового харчування і ідеальної харчовою добавкою.
Основні | |
---|---|
Виробник | CAS |